SPECIFICATIES

Inventarisatie wensen

Om een offerte zo nauwkeurig mogelijk te maken ontvangen we graag van u duidelijke instructies betreffende het te maken ontwerp. Dit kan aan de hand van een werktekening van de beletteraar en ook op basis van foto’s.

In deze bestanden geeft u aan welke onderdelen op het miniatuur mogen komen. Het kan natuurlijk voorkomen dat er in werkelijkheid nog extra elementen op de bus of vrachtwagen zitten maar dat u deze niet op het miniatuur wil hebben staan.

Logo’s, icoontjes en overige applicaties

Mocht u beschikken over een vector tekening van de beletteraar dan ontvangen we deze graag, zodat we uw model zo nauwkeurig mogelijk kunnen omtoveren tot een miniatuur.

Alle icoontjes, logo’s en overige vormgeving die op de producten mogen komen graag in vectoren aanleveren. (Dit kan een pdf, eps of ai bestand zijn). Dat een bestand een pdf of eps is wil niet altijd zeggen dat het ook opgebouwd is in vectoren. Mocht u er niet zeker van zijn dan kunt u ons altijd even het bestand laten controleren.

Kleuren

Van alle vormgeving ontvangen wij graag de kleurcodes dit kunnen de RAL en/of PMS codes zijn. Denk hierbij ook aan de kleuren van icons en/of stickers die gebruikt worden. CMYK of RGB kleurcodes zijn niet voldoende. Zijn er van enkele onderdelen geen kleurcodes bekend dan zullen wij een kleur kiezen die het origineel het beste benadert. Let op eventuele kleurverschillen zijn dan voor eigen risico.

Foto's op het ontwerp

Als er foto’s in een ontwerp zitten dienen deze op hoge resolutie te worden aangeleverd.