Nieuwe look, vertrouwde service en kwaliteit.

Design Holland Oto
Design Holland Oto
Nieuwe look, vertrouwde service en kwaliteit.

In 2019 bestond Holland Oto B.V. precies 25 jaar. Het bedrijf heeft in de jaren zowel nationaal als internationaal een grote bekendheid verworven in de breedste zin van het woord.

De vrijwel unieke situatie, aan de ene kant fabrikant van miniaturen en aan de andere kant distributeur en groothandel van zeer vooraanstaande fabrikanten van miniaturen, maakt ons bedrijf zo bijzonder. En niet in de laatste plaats de verworven bekendheid van de aangeboden hoge kwaliteit in producten én in service naar de klanten toe.

2019 was het begin van verandering binnen Holland Oto. Zo maakte Vincent Nies plaats voor een nieuwe directeur (bij de klanten al beter bekend als Bram Sevens) en werden er plannen gemaakt voor uitbreiding op de werkvloer. De plek die voorheen bezet was door Bram is ingevuld door Jos Schell. Naast Jos zijn er nog 2 mensen ons team komen versterken waarvan 1 op de marketingafdeling en 1 in de productie.

Hoewel Corona (Covid-19) voor vele in het bedrijfsleven voor een kleine tegenslag heeft gezorgd is bij Holland Oto, naast de frisse wind op kantoor, ook de look en feel onder handen genomen. Begin 2020 is hier de start voor gemaakt en geleidelijk aan is de look en feel van Holland Oto geïmplementeerd.

Zo is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld en is onze website grondig onder handen genomen. Waar echter niets aan is veranderd, is de vertrouwde kwaliteit en service die Holland Oto u te bieden heeft.

We hopen u dan ook nog jaren van mooie miniaturen te mogen voorzien.

Meer nieuws

 • Busworld Europe 2023

  Busworld Europe 2023

  Lees meer
 • Spielwarenmesse 2023

  Spielwarenmesse 2023

  Lees meer
 • Holland Oto ontwikkelt miniatuur model van de nieuwe generatie Citea van VDL Bus & Coach.

  Holland Oto ontwikkelt miniatuur model van de nieuwe generatie Citea van VDL Bus & Coach.

  Lees meer