HO-goes green

Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

(MVO) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat is waar Holland Oto voor gaat!
Dit betekent dat we rekening houden met de effecten van de bedrijfsvoering op mens en maatschappij. Ook het milieu mag hierbij niet vergeten worden.

 

Holland Oto draagt hier ook haar steentje aan bij.

Zo verzamelen wij onze cartridges en mobiele telefoons voor hergebruik, wat het winnen van nieuwe grondstoffen overbodig maakt. Dit is minder belastend voor het milieu en inzamelen past daarom ook perfect in een MVO-beleid.

Ook onze verpakkingsmaterialen zullen steeds meer bestaan uit milieuvriendelijke of gerecyclede materialen. Daarnaast nemen we onze productieprocessen onder de loep om erachter te komen hoe en waar we deze kunnen verbeteren, zodat we samen naar een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst gaan.

This post is also available in: Engels Duits